Om Doggson

Doggson.se är en webbtidning och community för hundägare som startades 15 juni 2011. Målet är att leverera nyhetsartiklar av hög kvalité, nyttiga tips och annat som kan intressera dig som tycker om hundar.

Doggson.se är det självklara valet om du vill uppdatera dig om vad som händer när det gäller hundar och hundsport i Sverige och världen.

Tidningen är en informationskanal och journalistisk produkt med objektiv inställning till det som händer inom hundvärlden.

Som medlem i Doggsons community kan du bland annat kommentera artiklar, skapa grupper, diskutera i forumet, hålla kontakten med andra hundintresserade samt skicka frågor till Doggsons experter.

Som medlem på Doggson.se får du våra nyhetsbrev och månadens tips, som skickas ut en gång i månaden.

Susanne Eneroth, Centimedia har stått för designen av Doggson.se. Designen har några år på nacken, och planer finns för re-design, när det finns tid över…

Vill du som hundföretagare annonsera på Doggson? Läs mer här


Om Doggsons grundare

Doggson.se är skapad och drivs av mig, Susanne Eneroth. Jag är journalist och medielärare, och har jobbat bland annat på Sydsvenskan.se, TV4 Nyheternas webbredaktion, Arbetet, Skånska Dagbladet, Norra Skåne, Ystads Allehanda och på Sveriges Radio Kristianstad.

Vid sidan om Doggson arbetar jag för tillfället som lärare i Gränssnittsdesign, Digitalt skapande och Webbutveckling och med andra data- och mediekurser, samt driver eget företag inom medieproduktion och webb.

Jag hade fram till i februari 2017 två hundar av rasen Bichon Havanais som jag främst har tränat och tävlat agility med.

Du kan också kolla in mitt företags hemsida, Centimedia.se.