Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/49/131649/doggson.se/public_html/hundbutiken/system/database/mysql.php on line 6 Köpvillkor, reklamation och retur

Köpvillkor, reklamation och retur

Köp
Avtal om köp träffas mellan Doggson.se och dig när du fått vår orderbekräftelse via e-post. Orderbekräftelsen skickas automatiskt via vår databas. Eventuella felaktigheter vad det gäller pris förbehåller vi oss att ändra i efterhand. Fraktavgift tillkommer.
Du måste vara 18 år för att få beställa från Doggsons hundbutik.

Betalning
Betalning sker antingen med faktura, kort eller via direkt banköverföring.
Vi använder oss av Paysons välkända faktura-, kort- och banktjänster för betalning.
Det innebär att du kan betala med faktura, VISA-kort, MasterCard och via direktöverföring från din internetbank, om du har konto hos Nordea, Sparbanken, Handelsbanken eller SEB.
Inga extra avgifter tillkommer.
Fakturor skickas direkt till din e-post med Payson som avsändare.
Observera att det kommer att stå Payson som betalningsmottagare.
Doggson lagrar inga bankuppgifter vid kortköp.

Pris
Alla våra priser visas inklusive moms, om inget annat anges. Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel. Frakt tillkommer enligt våra fraktvillkor.

Leverans
Vi skickar med Posten Varubrev eller Schenker Privpak.
Bor du utanför Sverige? Kontakta oss så löser vi det: info@doggson.se eller ring 0707-17 19 29.

Så fort vi fått din beställning, med förutsättning att den finns i lager, kommer vi att skicka den till dig. Vårt mål är att du ska få din beställning inom max fyra dagar.

Frakt
Fast fraktpris: 39 kr

Garanti
Garanti utgår enligt Konsumentköplagen. Kontakta Doggson om du inte är nöjd med produkten: maila info@doggson.se eller ring 0707-17 19 29.

Ångerrätt
Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter köpdatum, men varan måste vara helt oanvänd, helt oskadad och om den är förpackad måste förpackningen vara obruten. Har produkten en fastsatt etikett måste denna sitta kvar vid retur.

Returer

Om du har ångrat dig och vill skicka tillbaka något, kontakta oss för att få en retursedel: info@doggson.se eller 0707-17 19 29.
Du sätter sedan retursedeln på returpaketet och skickar varan via ett PostNord Ombud.
Vi kan tyvärr inte erbjuda fri returfrakt längre.
Returfrakt, 39 kr, dras från din betalning innan vi återbetalar dig för varan.
Produkten måste skickas tillbaka i skyddande emballage.
Du ansvarar för varan tills den kommit fram till oss, därför är det bra om du skickar på ett sätt där du får kollinummer, så att paketet går att spåra.
Vi återbetalar summan för produkten inom 30 dagar efter att vi fått den i retur. Dock ej fraktavgiften.
Om du vill ångra dig, kontakta oss innan du skickar tillbaka varan: info@doggson.se eller 0707-17 19 29.

Observera att produkter som broderats enligt din beställning inte går att returnera.

Retur gäller ej för specialbeställningar.

Reklamera/transportskador
Om paketet är skadat när det kommer fram till dig måste detta anmälas direkt till distributören/utlämningsstället.
Kontakta sedan Doggson på info@doggson.se eller 0707-17 19 29 för att få ett returnummer och fraktsedel.

Observera att retur utan returnummer inte betraktas som retur. Skicka därför inte tillbaka varan förrän du fått returnummer och fraktsedel.
Spara och skicka även tillbaka originalemballaget.

Om det inte är en synlig skada på emballaget och inte går att bevisa att skadan skedde vid transport, utgår garanti enligt Konsumentköplagen. Hör av dig till oss, så fixar vi det.

Personuppgifter
När du registrerar dig som kund i butiken ger du automatiskt ditt samtycke till att vi får lagra och använda dina uppgifter för att kunna skicka din beställning till dig. Vi registrerar även eventuell annan kommunikation som sker mellan dig och oss via e-post, detta för att ge dig den bästa möjliga service.
För att du ska kunna ta del av våra nya produkter, erbjudanden och annan information hoppas vi att det är ok att vi skickar nyhetsbrev till dig. Om du inte vill ha detta nyhetsbrev är det enkelt att avregistrera sig.
Vi följer personuppgiftslagen till fullo och kommer inte på annat sätt sprida eller dela med oss av dina personuppgifter. Vårt kundregister är helt konfidentiellt.

Cookies
Vi använder inte cookies för att spara information om våra kunder eller besökare.

Hämta dina varor i Malmö
Det går också bra att hämta dina varor på vår adress, men hör först av dig för att avtala tid då vi finns på plats, maila info@doggson.se eller ring 0707-17 19 29.

Hämtadress:
Doggson
Susanne Eneroth
Arrendevägen 6
235 41 Vellinge