Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/49/131649/doggson.se/public_html/hundbutiken/system/database/mysql.php on line 6 Om oss

Om oss

Doggson – Hundbutiken är en del av Doggson.se som är en webbtidning för hundintresserade med inriktning mot träning med positiv förstärkning.

Doggsons produkter är av hög kvalité och leverantörerna är noggrant utvalda med tanke på vår miljö, våra hundars hälsa och välmående. Därför säljer vi till exempel endast hundgodis utan några som helst tillsatser, och produkterna från Zogoflex och Planet Dog är gjorda av återvunnet material som är helt giftfritt.

Flera av våra leverantörer finns runt om i Europa, och vi har möjlighet att ta in produkter efter önskemål, så länge det följer våra tankar om positiv träning, hög kvalité, miljö och hälsa. Bara hör av dig om det är något du vill att vi ska ta in: info@doggson.se.

Doggson.se och Doggsons hundbutik drivs av mig, Susanne Eneroth, journalist, lärare och egen företagare inom utbildning och kommunikation, se centimedia.se.
Jag tränar och tävlar rallylydnad och agility med mina två havanaiser, Jinnie och Tova. Båda är uppflyttade i klass 3 i agility (nåja, Jinnie är fortfarande i Hopp 2).

En webbshop från Centimedia © 2013