Gruppadministratör

 • Avatarbild

HUNDPARTIET, nätverket för hundars hälsa.

Offentlig grupp aktiv för 5 år, 1 månad sedan

Det kanske låter lite nördigt med ett ”Hundpartiet”, men vitsen med det är att göra politiker och röstberättigade medvetna om att hundarna behövs i samhället. I många av Sveriges kommuner råder det koppeltvång. Samtidigt byggs det många nya hus. Så de områden där man förr kunde ha hunden lös, för att motionera, träna eller leka, försvinner. Hundpartiet har ingen avsikt att bilda regering eller finnas med i Sveriges Riksdag. Avsikten är först och främst att påverka människor. När allt fler hundägare blir uppmärksamma på problemet med koppeltvång, kommer de sannolikt att förstå att hunden behöver springa av sig varje dag. Annars blir den rastlös och i värsta fall en problemhund. Så starta gärna ett hundparti där du bor och försök att göra politikerna i kommunen medvetna. Vill de inte erkänna prolemets storlek, så, enligt statistiken, finns det hund i var femte hushåll i Sverige. I de hushållen kan minst en röstberättigad välja att rösta på Hundpartiet i nästa kommunalval. Googla gärna på ”hundpartiet”!

 • Kristina gick med i gruppen AvatarHUNDPARTIET, nätverket för hundars hälsa.   5 år, 1 månad sedan · Visa

 • Linn gjorde ett inlägg i gruppen ‘AvatarHUNDPARTIET, nätverket för hundars hälsa.‘:   8 år, 9 månader sedan · Visa

  Håller helt med det borde vara tester eller något i den formen innan man får ha Hund eller skaffar.
  Jag går ju nu en kurs där jag blir allmänlydnads instruktör och det jag tänkte på är man ser ju direkt på människa hur hunden har drabats bara för att den kanske är rädd för något eller inte tycker om det så får alltid hunden lida och få skit för det när det i själva verket är ägaren som har skapat det och gör så att hunden ser ut som den onda!. Men det är alltid hunden man skyller på. Varför?

 • Linn gick med i gruppen AvatarHUNDPARTIET, nätverket för hundars hälsa.   8 år, 9 månader sedan · Visa

 • Malin Cedergren gick med i gruppen AvatarHUNDPARTIET, nätverket för hundars hälsa.   8 år, 9 månader sedan · Visa

 • Maria gick med i gruppen AvatarHUNDPARTIET, nätverket för hundars hälsa.   8 år, 9 månader sedan · Visa

 • cassandra gjorde ett inlägg i gruppen ‘AvatarHUNDPARTIET, nätverket för hundars hälsa.‘:   8 år, 9 månader sedan · Visa

  men kanske till och med kan in detta med hund förare test där man testar en person psykiskt innan dom köper en viss ras eller något för att kunna få detta antal med hundar som far illa i en människas hand?

  • Avatarbild
   Anne-Marie · 8 år, 9 månader sedan

   Håller med dig en del människor skall inte ha hundar!

  • Avatarbild
   cassandra · 8 år, 9 månader sedan

   ne men de e synd att folk skaffar hund bara för synens skull eller sommar hund.. jag ser de så här att de e aldrig hunden som gör felet de e ägaren. som borde skjutas. har en som har värdens underbaraste pittbull hanne trode ja aldrig skulle kunna gå inärheten av den rasen efter den attacken för mig när ja köpte min rottis tik hade ja en hanne i låret. får lida för de nu men överlever ju

  • Avatarbild
   Malin Cedergren · 8 år, 9 månader sedan

   Hej Cassandra!
   Jag gillar din tanke om att man borde testas innan man skaffar hund, men tror du verkligen att det är realistiskt? Kan man inte komma åt problemet på något annat sätt? Du har helt rätt i att det sällan är hundens fel att det blir tokigt, men hur kommer man åt det? Obligatorisk utbildning typ Hundmedborgartestet eller vad?

 • cassandra gick med i gruppen AvatarHUNDPARTIET, nätverket för hundars hälsa.   8 år, 9 månader sedan · Visa

 • Victor Rangner skapade gruppen AvatarHUNDPARTIET, nätverket för hundars hälsa.   8 år, 9 månader sedan · Visa