Agility-VM 2011

Resultat Agility-VM 2011

Nu har vi fått fram kompletta resultatlistor från alla lopp som är klara hittills. Du hittar alla klara resultat här.


Agility-VM på Facebook

Gilla Doggson på Facebook så får du nyheter från Agility-VM direkt på din egen facebooksida.


Startlistor Agility-VM

Startlistorna för söndagens individuella klasser är omvända resultatlistor från första loppet. Siste man i listan startar alltså först i finalloppet. Du hittar listorna här.


Åttondeplats för Isoluma

Richard Isoluma och Lova kom till slut på en åttondeplats i den individuella finalen för small. Italien tog guld, Japan silver och Storbritannien brons.
Läs mer här.


Guld till USA i medium

Det blev Ashley Deacon från USA som bärgade hem guldet i den individuella klassen för medium. Tvåa kom Thomas Raczka, Frankrike, och trea Silvia Trkman från Slovenien.
Läs mer här.


16:e plats för Large

Det svenska largelaget kom till slut på 16:e plats i finalen. Det blev med andra ord en liten upphämtning från 21:a platsen efter första loppet.
Läs mer här.


Medium på 23:e plats

Det slutade med en 23:e plats för laget i medium. Alexandra Gullberg klarade sig med 0 hinderfel och lite tidsfel, men tyvärr blev det diskningar för Malin Lindskog och Mázli och Lovisa Hillbom och Nera.


Sverige 9:a i Lag Small

Sveriges lag i Small gick upp i ledningen efter tre fina lopp av Elin Hylander, Richard Isoluma och Anne Karlsson, men slutade på en niondeplats i finalen.


Largelaget missar medalj

En oturlig diskning för Åsa Gunnarsson och Cadi gör att largelaget tyvärr inte har chans på medalj i år. Malin Elfström och Nick gick i mål med 5 fel. Jenny Damm och Ina gjorde ett superlopp och kom in med 0 fel och andra bästa tiden. Laget ligger på 21:a plats inför det avslutande loppet.


Mediumlaget på 7:e plats

Sveriges mediumlag ligger på 7:e plats efter första loppet nu på lördagsmorgonen. Resultat topp 10 hittar du här.


Smallaget på 11:e plats

Det svenska smallaget ligger på 11:e plats efter fredagens första laglopp. De fick sammanlagt 10 fel. Andra och sista loppet för lagen går imorgon lördag. Se vilka länder som ligger på platserna 1 till 10 här.


Sjunde plats för Isoluma

Richard Isoluma och Lova ligger på sjunde plats individuellt efter första loppet i Small. Det bådar gott inför andra loppet på söndag. Resultat topp 15 hittar du här.


Sidor: 1 2 3