Agility-VM 2011

Agility-VM i Lievin 2011

Agility-VM 7-9 oktober

Till helgen är det dags för Agility-VM i franska Lievin. Tävlingarna invigs på fredagen, men redan på torsdagen är det förträning för landslagen. Se tävlingsprogram/startordning här. Du kan se Agility-VM live här.


Störningar på officiella hemsidan för Agility-VM

Förmodligen är det hårt tryck på den officiella hemsidan för Agility-VM. Om du inte får fram sidan du valt att gå in på, testa att uppdatera i webbläsaren, en eller flera gånger. Eller försök senare. Eller följ helt enkelt VM här på Doggson!


Se Agility-VM live

Du kan se Agility-VM live via livestream (strömmande video). Torsdagens förträning sänds gratis, därefter kostar en dag 7 Euro, men beställer du alla tre dagarna på en gång (fredag, lördag och söndag) kostar paketet 15 Euro.
Du kan registrera dig för att se Agility-VM live här.


Problem med Livestream

Vissa problem har det också varit med registreringen till Live-sändningen. Trots felmeddelande kan din registrering ha gått igenom. Prova att logga in med de uppgifter du fått. Om det inte går igenom kontakta Agility-VM TV support.


Åsa och Eva inte till VM

Åsa Söderman, med Erik, har tackat nej till VM. Istället blir det Thobias Sjöberg och Edit som tävlar i deras ställe. Eva Leandersson tycks inte heller ställa upp i VM. Däremot kommer Anne Karlsson att tävla.


Inte heller Rose-Marie

Rose-Marie Schmidt kommer inte heller att tävla på VM. Det blir Lovisa Hillbom och Nera som tar deras plats.


Sidor: 1 2 3